Doorstart

Kluger Hans gaat door. Met een gloednieuwe redactie slaan wij het literaire tijdschrift opnieuw open. Het papieren blad blijft het krachtige uitgangspunt van ons merk, het tastbare, het concrete; voor op de koffietafel of in de kast.

Naast het papier zullen twee stevige armen het blad versterken: het web en het podium. Deze twee zullen een uitbreiding, uitwisseling en verdieping zijn van het papier. Op het web zal miniliteratuur te lezen zijn evenals: interviews, fotografie en literaire videobijdragen. Het podium zal dit alles aanvullen met lezingen, voordracht, muziek en meer theatrale en poëtisch- expressieve vormen van podiumliteratuur. De eerste podiumavond zal plaatsvinden op 11 januari in Club De Loge, Nieuwevaart 139 te Gent.

Opnieuw is ieder talent van harte uitgenodigd zijn of haar literaire bijdrage in te sturen en zien we een nieuwe lichting jong experiment en talige virtuositeit tegemoet. Teksten voor het eerste nummer van 2014 kunnen ingestuurd worden tot 1 februari.

Wij hopen dat oude abonnees ons blad zullen blijven lezen en ook eens langs komen bij het podium of een kijkje nemen op de website, en we nieuw publiek met open armen een warm welkom kunnen heten.

Hartelijke groet,

De redactie

Wouter Claeys
Pim Cornelussen
Raf de Bie
Jiska Koenders
Mats Minnaert
Fred Mooij
Salomé Mooij
Daan Oostveen
Stefaan Willems

Google+

Advertentie